Cool Roofing

Cool Roof

Een Cool Roof is een wit dak dat het zonlicht reflecteert, waardoor het koeler blijft en veel minder warmte doorgeeft aan de binnenruimte. Rooftech BV verzorgt Cool Roofing bij voorkeur met een uniek vloeibaar dak systeem. Een volkomen naadloze dakbedekking die de invloeden van de zon nog beter weerkaatst.

Cool Roof

Betere temperatuurbeheersing

Traditionele dakbedekking kan op een warme zonnige dag tot meer dan 80° Celsius warm worden met als gevolg een sterk opwarmende binnenruimte.

Een Cool Roof zal nauwelijks warmer worden dan de buitentemperatuur, waardoor de binnenruimte veel minder opwarmt en comfortabeler is.

Cool Roof hitte weerkaatsing

Vloeibare dakbedekking

Vloeibare dakbedekking

Vloeibare dakbedekking heeft inmiddels een lange staat van dienst en is een volwassen afdichtingsgroep is geworden. Een soepele afdichting die niet alleen meer als probleemoplosser kan worden toegepast, maar ook ingezet kan worden als zwaar belastbare waterdichte laag met esthetische afwerking in verschillende kleuren.

Met een vloeibare dakbedekking krijgt u een volkomen naadloze dakbedekking die optimaal bestand is tegen de invloeden van de zon. Een bijkomend voordeel is dat de levensduur van uw bestaande dakbedekking maximaal verlengd wordt.

Uiteraard kunnen wij ook de traditionele bitumineuze en kunststof dakbedekkingen voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op. Samen met onze adviseur werken wij een offerte uit die is afgestemd op uw situatie, behoefte en budget.

Video vloeibare dakbedekking

In deze video wordt uitgelegd hoe vloeibare dakbedekking kan worden ingezet om een traditionele dakbedekking te herstellen en verbeteren.