Dakbedekking

Dakbedekking

Afhankelijk van uw situatie, behoefte en budget verzorgen wij traditionele bitumineuze, EPDM en kunststof dakbedekkingen.
Benieuwd welk systeem het beste bij uw situatie past? ‭Bel‬‬ Rooftech voor een passend advies op maat, of ga naar de contactpagina.

Bitumineuze dakbedekking

Bitumen dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking zoals APP-gemodificeerde en SBS-gemodificeerde dakbanen zijn nog steeds de populairste dakbedekkingen in Nederland. Ze zijn eenvoudig en snel te verwerken met de brand- of kleefmethode.

Bitumineuze dakbanen zijn sterk, uitstekend beloopbaar en geschikt voor vrijwel elk type dak.

EPDM Dakbedekking

Met EPDM dakbedekking is het mogelijk een dak uit één stuk waterdicht af te werken. Eventuele overlapverbindingen worden met een lijm-kit verbinding of hete lucht waterdicht afgewerkt.

EPDM dakbedekking biedt de mogelijkheid om een veilig, schoon en duurzaam renderend dak te realiseren in de nieuwbouw of renovatie.

Niet voor niets is de populariteit van EPDM dakbedekking de laatste jaren enorm toegenomen.

EPDM dakbedekking

Kunststof dakbedekking

PVS dakbedekking

Kunststof dakbedekking is sterk, onderhoudsvrij, brandveilig en schoon te verwerken. Het is het ideale materiaal voor een strak en glad dak. Kunststof dakbedekking is verkrijgbaar in vele kleuren en door de flexibiliteit toepasbaar op nagenoeg alle dakvormen waardoor het goed in te passen is in een architectonisch ontwerp.

Enkele voorbeelden van onze Kunststofdak systemen zijn PVC, TPO, POCB en ECB.

Bent u er nog niet uit welk type dakbedekking de beste oplossing is voor uw specifieke situatie? Rooftech Dakbedekking BV biedt diverse soorten en kan u als geen ander adviseren bij uw keuze.